Cautare

1598 de rezultate pentru "jaf amanet arad stiri de la ora16" (3.71 secunde)
Victor Hanescu a pierdut finala turneului de tenis BRD Arad Challenger, dotat cu premii totale de 30.000 euro, fiind invins de argentinianul Facundo Bagnis, nr. ... Castigatorul turneului, argentinianul Bagnis va incasa un cec de 4.300 euro va primi 80 puncte ATP, in timp ce Hanescu, fost nr.
Farcas) In multe locuri apar, in iarba sau in lanurile de cereale, mai ales vara, cercuri stranii, mai simple sau mai complexe, formatii numite si agroglife. ... Exista insa atestari scrise despre astfel de semne in lanuri inca din Evul Mediu.
Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicati la Liceul German din Arad. Am aflat cu stupoare ca si personalul auxiliar ajunsese cu aceleasi simptome la UPU.
Aflat la Arad, Atanasiu a declarat ca se va prezenta in curand in fata CSAT cu variante si propuneri privind strategia viitoare de securitate si de respectare a angajamentelor asumate de Romania pe plan international.
Cristian Stragea ar putea renunta la functia de prefect al Aradului pentru a candida la sefia organizatiei judetene a PNL, la alegerile din octombrie, sustin surse din randul liberalilor.
Prefectul judetului Arad, Cristian Stragea, va renunta la functie pentru a accepta un post de consilier guvernamental oferit de premierul Calin Popescu-Tariceanu. ... Probabil ca decizia va fi semnata de premier miercuri", a spus Stragea, care a adaugat ca nu cunoaste inca alte informatii despre sarcinile ce-i vor reveni.
Fostul presedinte al PNL Arad, Sever Jurca, a reclamat ieri ca amanarea alegerilor din organizatia judeteana a fost decisa la Bucuresti pentru ca liderii centrali ai formatiunii ar urmari impunerea unui singur candidat.
Platformistii au mai cooptat oficial, desi era de la sine inteles ca asa se va intampla, un nou membru. Este vorba despre deputatul ex-liberal Mona Musca, aceasta dand curs astfel invitatiei lansata de Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.
Vineri va avea loc repartizarea candidatilor pe colegii, in cadrul Biroului Judetean de Coordonare. ... Printre candidatii anuntati de filiala din Arad a social-democratilor se numara actualul senator Dan Ungureanu, fostul presedinte al organizatiei judetene Florin Remetan, fostul senator Avram Craciun si Ioan Biris.
Conducerea organizatiei de femei a PSD Arad a anuntat ca isi manifesta dezaprobarea fata de viziunea asupra statului femeii a candidatilor la alegerile prezidentiale, Traian Basescu si Crin Antonescu, tema abordata de cei doi in dezbaterea electorala, organizata, sambata, la Cluj.
Primarul Aradului, Gheorghe Falca, va fi sustinut pentru functia de prim-vicepresedinte la nivel national al PD-L, a anuntat, miercuri seara, presedintele PD-L Timis, Constantin Ostaficiuc.Anuntul a fost facut la Palatul Culturii din Arad, in prezenta presedintelui PD-L, Emil Boc, si a peste 500 de membri ai organizatiei judetene Arad a partidului.
Gasca lui Igas" vrea sa puna stapanire si pe Politia Timis Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas a aprobat propunerea Corpului de control care a propus cercetarea prealabila a 23 de lucratori de la IPJ Timis si va profita de acesta opertunitate pentru a numi inca un aradean fidel si portocaliu la comanda politiei timisene.
Se sparge PDL Timis, tensiuni in organizatiile portocalii din Banat Cel putin un parlamentar din judetul Timis va trece de la PDL la PNL in aceasta saptamana.
Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.
Boc la Cluj. ... Falca la Arad. ... Pana la urma, daca-l impinge ceasul rau pe doctor sa se vrea presedinte, Adriean Bordurademarmura Videanu va fi din nou primarul Capitalei. Si Boc, bocul national, cu putina sansa, cu plecarea parlamentarilor uslasi pe la primarii, Boc va fi iar prim-ministru.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Aeroportul International din Arad va fi scos la privatizare cel mai probabil in martie, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Seculici. “Suntem in faza de intocmire a caietelor de sarcini pentru privatizarea aeroportului“, a aratat Seculici.
In urmatoarele doua luni vor fi finalizate lucrarile la eurogarile din Ploiesti Sud, Bacau, Buzau, Sighisoara, Drobeta si Oradea, a declarat directorul CFR, Constantin Manea, citat de NewsIn si preluat de un post de televiziune.
Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Bombardier Transportation ar putea incheia pana la sfarsitul anului un parteneriat cu unul din producatorii romani de material rulant pentru dezvoltarea unor proiecte, a declarat, miercuri, Jean Berge, vicepresedintele companiei pentru Europa de Sud-Est si Romania.
google-analytics.com